Eşti aici

AMALAKI băuturi ASHWAGANDHA

Imunitate & regenerare si vitalitate

AMALAKI băuturi ASHWAGANDHA
  • Withania somnifera (ashwagandha) promovează regenerarea și întinerirea organismului
  • Ca adaptogen, susține relaxarea naturală și armonizează sănătatea mintală
  • Construiește rezistența generală la stres și a unui mod de viață agitat
  • Stimulează organismul în timpul scaderii sistemului imunitar datorat oboselii și epuizării și întărește vitalitatea și starea de vitalitate și energie a corpului
  • Emblica officinalis (amalaki) are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv
  • Influențează favorabil funcțiile stomacului și ale tractului intestinal
  • Vitamina C îmbunătățește metabolismul energetic și funcționarea optimă a sistemului imunitar
  • Ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățește absorbția fierului și reduce epuizarea și oboseala

Supliment Alimentar

Authentic AyurvedaVizualizati prepararea elixirelor Ayurveda ai a bauturilor
calde din fructul Amla

 

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA
Prepararea băuturilor calde ayurvedice diferă de ceaiurile din plante, care sunt preparate diferit. Pulberea măcinată sau „churna” se consumă direct într-un lichid cald. Spre deosebire de băuturile calde instant, în care aditivii își dizolvă conținutul într-o soluție chimică, amestecurile pure de băuturi Amla sunt preparate de calitate RAW 100% naturală și nu conțin conservanți sau aditivi. Prin urmare, pulberea măcinată fin nu se dizolvă niciodată în apă. Cel mai valoros lucru pe care îl conține băutura este acest amestec măcinat de ierburi, care trebuie amestecat în apă caldă și apoi băut împreună cu întregul conținut cu adăugarea unei lingurițe de miere. Mierea este folosită în Ayurveda ca mijloc pentru o mai bună absorbție a efectelor plantelor în țesuturile corporale.

Ingrediente

emblica officinalis, withania somnifera

Greutate

100 g

Doza Recomandata

2 - 3 căni pe zi

Preparare

Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.