Eşti aici

Marturiile dvstra

Bună ziua, am avut o hernie de disc, foarte dureroasa. După o săptămână de cand am băut Gokshura, am început să simt o ușurare profundă. Am oprit administrarea de pilule și nu am putut să cred - a funcționat!

Bună dimineața, am cumparat ceaiul Sarpagandha pentru tensiunea arterială crescută a soțului meu. El folosește pilule și presiunea sa continua să crească. După o săptămână de utilizare a ceaiului, presiunea a scăzut la 125. Vă mulțumim că ați importat ceaiurile.

Olga

Eu am băut Tulsi, am avut tuse severă de mult timp și metodele de tratament alopate nu m-au ajutat. Ceaiul mi-a usurat imediat respiratia, puteam dormi noaptea si in 14 zile tusea a disparut.

Jitka

Am suferit de insomnie mulți ani. Am început să beau Ashwagandha și dorm acum ca un copil. Pentru toți oamenii care sufera de insomnie, il recomand cu tărie. Vă mulțumesc că existati și ajutați!

Bună ziua, am folosit Varuna pentru tulburări renale. Mi s-a îmbunătățit starea rinichilor, precum și eczemul meu atopic.

D. Dostálová

Bună ziua, am încercat ceaiul vostru de reducere a greutății și chiar ajută, mulțumesc

Regards, Jeřábková M.

Bună ziua, mi-am cumpărat ceaiul Ranjaka și mă simt bine (pentru oboseală și iritare). Mulțumiri

S. Juránková

Chiar au ajuns să-mi plac ceaiurile ayurvedice din Himalaya, pentru că într-adevăr funcționează. Mai presus de toate, Tulsi este uimitor, dar simt rezultate pozitive chiar si cu ceaiul vostru - Alochaka. Recent, am avut probleme cu dinții, așa că am primit Kantakari. Mulțumesc!

Adriana Válová

Bună, ceaiul Ranjaka mi-a îmbunătățit splina si tulburările digestive. Dupa o lună de utilizare regulata ma simt minunat.

Marta

Pot doar să recomand, ceaiurile absolut fantastice care funcționeaza așa cum trebuie. Căutam remedii naturale pentru problemele mele de sănătate și le-am găsit în sfârșit :-)

Jana

Bună ziua, cumpăr în mod regulat ceaiuri din oferta voastra (Kudzu, Brahmi) și sunt foarte mulțumit de ele. Salutari

Regards J. Packa

Trebuie să fi fost un geniu, am folosit ceaiuri de ceva timp, sunt eficiente pentru un somn linistit calmare, concentrare și armonie, curăță sânge și elimină hemoroizii.

Regards, Jirka

Buna. Sunt foarte multumit de ceaiurile dvstra. Am încercat mai multe dintre ele și toate au fost excelente. Mulțumiri

L. Hrabálková

Buna dimineata. Mi-am cumpărat ceaiul Nimba pentru acnee, care se agravase din cauza stresului. După două luni de băut acest amestec de plante am scăpat complet de acnee pe fața mea. În plus, durerea menstruala mi s-a redus.

Regards, Adéla K.

Am cumpărat ceaiul Pitta ani de zile. M-a ajutat foarte multe ori. Cumpar si alte ceaiuri pentru familia mea si le recomand multor oameni. Îmi displac pastilele chimice, așa că vă mulțumesc pentru aceste ceaiuri.

Lída Veselá, Jičín

Recomand ceaiul pentru somn Ashwagandha. Eram aproape disperat, dupa fiecare a doua zi fără somn. Ashwagandha a functionat imediat și m-a ajutat foarte mult. E mai eficient decât calmantele!

Michal O.

Am cumparat un ceai pentru somn linistit si chiar functioneaza!!! Recomand cu drag.

Petr

Am suferit de o tulburare de stomac insotita de diaree si crampe pentru cateva zile. Totuși am mâncat un pachet de fructe Amalaki. A reușit să oprească diareea mea si să mă elibereze de durerea de stomac. Excelent, le recomand!

Pataka Špaček

Bună ziua, am fost folosind ceaiul pentru o lungă perioadă de timp și cred că într-adevăr mă ajuta cu toate necazurile posibile :) Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună.

Sabina Spurná

Am ajuns la produsele dvstra prin prietenul meu. Se recuperează dupa o operatie la nivelul uterului și văd că ceaiul pe care îl folosește îi face bine. Am vrut să încerc, așa că beau ceaiul pentru stomac. Am început doar de cateva zile și mă simt mai bine.

Marta Jakabová

Bună ziua, am încercat deja 4 în total ceaiuri: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ și KANTAKARI și toate au avut efecte favorabile, așa că le recomand. Mulțumesc, de asemenea, producătorilor și importatorilor de ceaiuri!

Lucie Švestková

Datorită ceaiului Medhika, lactația mea a crescut cu 50%. Nimic nu m-a ajutat mai devreme ca acest ceai.

Bună ziua, folosesc ceaiul NIMBA pentru problemele mele cu pielea. După câteva zile de utilizare, mi s-a înlăturat mâncărimea pielii și erupția a dispărut. În familia noastră folosim ceaiul VARUNA pentru rinichi. Am scăpat de o infecție pentruo perioadă lungă de timp.

D. Mazačová

Bună ziua, am cumpărat ceaiurile dvstra de o lungă perioadă de timp, am discutat cu un reprezentant de vânzări foarte plăcut și capabil. Încearcă să-mi dea multe informații, spre deosebire de alte companii.

Hanslová Zdena, Nové Město na Moravě

Ceaiul Dalchini m-a ajutat în primele zile ale sezonului de primăvară la aparitia polenului, După o săptămână de băut ceaiul, de trei ori pe zi, am putut să plimb câinele și să alerg cu el printr-o luncă înflorită!

Marta K.