Eşti aici

Marturiile dvstra

Bună ziua, am avut o hernie de disc, foarte dureroasa. După o săptămână de cand am băut Gokshura, am început să simt o ușurare profundă. Am oprit administrarea de pilule și nu am putut să cred - a funcționat!

Eu am băut Tulsi, am avut tuse severă de mult timp și metodele de tratament alopate nu m-au ajutat. Ceaiul mi-a usurat imediat respiratia, puteam dormi noaptea si in 14 zile tusea a disparut.

Jitka

Am suferit de insomnie mulți ani. Am început să beau Ashwagandha și dorm acum ca un copil. Pentru toți oamenii care sufera de insomnie, il recomand cu tărie. Vă mulțumesc că existati și ajutați!

Bună dimineața, am cumparat ceaiul Sarpagandha pentru tensiunea arterială crescută a soțului meu. El folosește pilule și presiunea sa continua să crească. După o săptămână de utilizare a ceaiului, presiunea a scăzut la 125. Vă mulțumim că ați importat ceaiurile.

Olga

Ceaiul Tulsi a fost foarte util în timpul frigului, după două zile, durerile si senzatia de gât inflamat a dispărut. Gustul său este grozav și are un efect de încălzire uimitor. Vă recomand să aveți suficient pe perioada iernii!

Richard Tůma, Zbraslav

Bună, coloana vertebrală mă deranjează într-adevăr, am o durere severă. O lună de perfuzie și pastile fără rezultate pozitive. Acum folosesc GOKSHURA și încă nu am luat o singura pastila. MULTUMESC pentru fiecare zi care nu doare. Salutari

Regards, Ena

Bună, ceaiul Shunthi mi-a rezolvat problemele de flatulență persistente de mai mulți ani. Nimic altceva nu ma ajutat cu adevărat, doar ceaiul ăsta!

Jana

Bună dimineața, vreau să mă alătur celor care au încercat ceaiul Vidanga, sunt foarte fericit cu acest ceai, mi-a ajutat să-mi reduc greutatea și chiar mă simt mai bine. :o) Deci, recomand, chiar functioneaza.

H. Verešová

Ceaiul funcționează! Tatăl meu avea indicele glicemic 8,5-12. După o lună de utilizare, indicele a ajuns la 7. Vă recomandăm!

Bună, folosesc ceaiul Arjuna pentru activitate cardiacă de două luni. Am o aritmie și ceaiul ma ajutat. Nu simt palpitații neregulate și mă simt bine.

Olga

Am o experienta cu ceaiul pentru durere menstruala puternica si acest ceai m-a ajutat foarte mult. Nu trebuie sa mai folosesc pastile, doar beau de 2 sau 3 ori pe zi acest ceai, si ma simt mult mai bine. Mulțumesc foarte mult.

Alena

Buna, am incercat ceaiul hymalaian pentru ficat (Kalamegha) l-am gasit in Elvetia intr-un magazin si sunt foarte incantata.

Maryam Lankarany

Buna ziua, sunt foarte multumit de ceaiurile voastre, Vidanga ma ajutat sa slabesc, dupa ce am baut Kalamegha, problemele legate de vezica urinara sunt aproape inexistente. Acum mă gândesc la Pachaka, ca sa renunt la fumat! Mulțumiri!

K. N.

La sfârșitul anului 2009, am băut ceai de Sarphaganda, deoarece tensiunea arterială era destul de instabilă. După două luni, tensiunea arterială a revenit la normal și rămâne stabila.

Táňa Kulíšková, Trenčín

Bună ziua, ceaiul ASHWAGANDHA ma ajutat cu probleme de insomnie. Nu retin de cand nu am mai avut un astfel de somn lung și neîntrerupt. Mulțumiri.

L.

Bună ziua, am cumpărat ceaiul ayurvedic Nimba și l-am folosit timp de o lună acum și tenul s-a îmbunătățit excelent. Acneea a dispărut, de asemenea. Acest ceai are "A" de la mine!

Bună dimineața, aș dori să confirm că sunt mulțumit de produsele dvs. foarte mult, deoarece mi-au ajutat mereu.

Regards, M. Adamkova

Ceaiul Apana oferă o calmare rapida a durerii, după două cești nu mai este nevoie să utilizați pilule. De asemenea, Medhika a fost foarte util când am avut puțin lapte.

Dragii mei, tatal meu a inceput terapia cu ceaiul diabetic si rezultatele sunt foarte, foarte bune, Multumesc

M. Miladinovic

Bună ziua, bunica mea are multe probleme de sănătate. Unul dintre ele este alimentarea cu sânge insuficientă a picioarelor. Se trezește noaptea în durere, dar nimic nu o ajută. După ce a încercat ceaiul tău (VYANA), se simte mult mai bine. Mulțumesc in numele ei.

N. K.

Bună ziua, datorita ganglionului meu limfatic mi s-au umflat brațele, picioarele și presiune pe coloană, durere insuportabilă ce a durat două luni. Dupa ce am baut ceaiul Katphala, durerea a fost redusa si nodul meu a devenit mai mic. Efect fantastic. Mulțumiri.

Laco

Sunt foarte multumit de ceai. Aș putea întrerupe folosirea pastilelor pentru calmarea nervilor și mă simt mai mulțumit și mai relaxat. O să-l cumpăr și o recomand tuturor.

După ce am degustat Chywanprash-ul trebuie să spun că este absolut unic. Este foarte gustos, are un puternic efect asupra sănătății fizice și mentale. El intinereste corpul si da energie. Este minunat! Mulțumesc.

Lukáš Kumprecht, Praha

Înainte de a încerca ceaiurile Everest Ayurveda, nu exista un ceai care să mă ajute. Ceaiul dvstra reprezintă parte integrantă din kitul de prim-ajutor de la domiciliu și mă mențin fascinat de efectele. Nu pot stai fără Udana după muncă.

Jan Mazanec, zdravotní masáže Praha 6

Am băut deja Karavi timp de două săptămâni, mă simt mai bine, mă ajută.