Eşti aici

Marturiile dvstra

Bună ziua, am avut o hernie de disc, foarte dureroasa. După o săptămână de cand am băut Gokshura, am început să simt o ușurare profundă. Am oprit administrarea de pilule și nu am putut să cred - a funcționat!

Eu am băut Tulsi, am avut tuse severă de mult timp și metodele de tratament alopate nu m-au ajutat. Ceaiul mi-a usurat imediat respiratia, puteam dormi noaptea si in 14 zile tusea a disparut.

Jitka

Bună dimineața, am cumparat ceaiul Sarpagandha pentru tensiunea arterială crescută a soțului meu. El folosește pilule și presiunea sa continua să crească. După o săptămână de utilizare a ceaiului, presiunea a scăzut la 125. Vă mulțumim că ați importat ceaiurile.

Olga

Am suferit de insomnie mulți ani. Am început să beau Ashwagandha și dorm acum ca un copil. Pentru toți oamenii care sufera de insomnie, il recomand cu tărie. Vă mulțumesc că existati și ajutați!

Am suferit de o tulburare de stomac insotita de diaree si crampe pentru cateva zile. Totuși am mâncat un pachet de fructe Amalaki. A reușit să oprească diareea mea si să mă elibereze de durerea de stomac. Excelent, le recomand!

Pataka Špaček

Bună, coloana vertebrală mă deranjează într-adevăr, am o durere severă. O lună de perfuzie și pastile fără rezultate pozitive. Acum folosesc GOKSHURA și încă nu am luat o singura pastila. MULTUMESC pentru fiecare zi care nu doare. Salutari

Regards, Ena

Buna ziua, sunt foarte multumit de ceaiurile voastre, Vidanga ma ajutat sa slabesc, dupa ce am baut Kalamegha, problemele legate de vezica urinara sunt aproape inexistente. Acum mă gândesc la Pachaka, ca sa renunt la fumat! Mulțumiri!

K. N.

Bună ziua, bunica mea are multe probleme de sănătate. Unul dintre ele este alimentarea cu sânge insuficientă a picioarelor. Se trezește noaptea în durere, dar nimic nu o ajută. După ce a încercat ceaiul tău (VYANA), se simte mult mai bine. Mulțumesc in numele ei.

N. K.

"Eu sunt doctor în Praga, Republica Cehă, lucrez la un spital universitar, mulțumită companiei Everest Ayurveda, am avut ocazia să văd sau să aud despre efecte aproape miraculoase pe care le pot avea amestecurile de plante medicinale în unele cazuri.

MUDr.Marie Mášková

Am vorbit despre operația mea și mi-ai recomandat ceaiul Nimba. Am terminat două pachete. Deși trebuia să fac operația, ceaiul mi-a ajutat să-mi curăț sângele și examenul după chirurgie sa dovedit foarte bine.

Květa Nováková

Bună ziua, am avut o mare problemă cu somnul. Am început să beau ceaiul ASHWAGANDHA și acum dorm ca un bebelus, mulțumesc.

T. K.

Bună ziua, am încercat ceaiul vostru de reducere a greutății și chiar ajută, mulțumesc

Regards, Jeřábková M.

Trebuie să fi fost un geniu, am folosit ceaiuri de ceva timp, sunt eficiente pentru un somn linistit calmare, concentrare și armonie, curăță sânge și elimină hemoroizii.

Regards, Jirka

Am primit ceaiul pentru tractul urinar de la un prieten de-al meu și sunt foarte mulțumit de asta. Multumesc!

Marcela

Bună, îmi place să beau și ceaiurile dvstra și mă ajută intrutotul. Efecte asupra pielii, oboseala, alimentarea cu energie. Mulțumesc

Agnes

Bună ziua, am experiențe foarte bune cu efectele și calitatea ceaiurilor dvstra, în special cu ASHWAGANDA.

Roman Mrůzek

Dragii mei, tatal meu a inceput terapia cu ceaiul diabetic si rezultatele sunt foarte, foarte bune, Multumesc

M. Miladinovic

Stimate domnule sau doamna, in timp ce am calatorit in tara dvstra frumoasa acum cateva saptamani, am cumparat cateva ceaiuri mentionate mai sus si par sa aiba un efect foarte favorabil asupra nivelului de sange / glucoza. Mulțumesc.

Emile van Rijswijk, Picton, New Zealand

Bună ziua, acum o lună am luat ceaiul VIDANGA - Slim din vacanța mea și sunt foarte mulțumit de asta. După câteva săptămâni am pierdut 3 kilograme.

A. Vaškovský, Hradec Králové

Bună ziua, am folosit Varuna pentru tulburări renale. Mi s-a îmbunătățit starea rinichilor, precum și eczemul meu atopic.

D. Dostálová

Am cumparat un ceai pentru somn linistit si chiar functioneaza!!! Recomand cu drag.

Petr

Bună ziua, folosesc ceaiul NIMBA pentru problemele mele cu pielea. După câteva zile de utilizare, mi s-a înlăturat mâncărimea pielii și erupția a dispărut. În familia noastră folosim ceaiul VARUNA pentru rinichi. Am scăpat de o infecție pentruo perioadă lungă de timp.

D. Mazačová

Bună ziua, avem experiențe excelente cu ceaiurile din Himalaya. Udana ne ajută cu oboseală. Am folosit Shatawari pentru chisturi de 8 cm, au dispărut după zece zile. Doctorului nu i-a venit să creadă vazand imaginea sonografică!

Martina, Džoudy store

Ceaiurile dvs. sunt excelente și funcționează uimitor de bine!

Shamita Achenbach, member of Wienna symphony orchestra

Am cumpărat Kodama – betisoare Samurai de tămâie din magazinul de ceaiuri și trebuie să spun că a fost cel mai fantastic parfum pe care l-am mirosit vreodată în viața mea.

Kubus