Eşti aici

Marturiile dvstra

Bună ziua, am avut o hernie de disc, foarte dureroasa. După o săptămână de cand am băut Gokshura, am început să simt o ușurare profundă. Am oprit administrarea de pilule și nu am putut să cred - a funcționat!

Bună dimineața, am cumparat ceaiul Sarpagandha pentru tensiunea arterială crescută a soțului meu. El folosește pilule și presiunea sa continua să crească. După o săptămână de utilizare a ceaiului, presiunea a scăzut la 125. Vă mulțumim că ați importat ceaiurile.

Olga

Am suferit de insomnie mulți ani. Am început să beau Ashwagandha și dorm acum ca un copil. Pentru toți oamenii care sufera de insomnie, il recomand cu tărie. Vă mulțumesc că existati și ajutați!

Eu am băut Tulsi, am avut tuse severă de mult timp și metodele de tratament alopate nu m-au ajutat. Ceaiul mi-a usurat imediat respiratia, puteam dormi noaptea si in 14 zile tusea a disparut.

Jitka

Bună, am băut ceai VATA pentru mai mult de o săptămână. Chiar are un gust bun și mă calmează. Mulțumiri.

După ce am degustat Chywanprash-ul trebuie să spun că este absolut unic. Este foarte gustos, are un puternic efect asupra sănătății fizice și mentale. El intinereste corpul si da energie. Este minunat! Mulțumesc.

Lukáš Kumprecht, Praha

Vă pot recomanda ceaiul Prana. Utilizat regulat de trei ori pe zi plus activitate.

Jarda

Eu folosesc ceaiul Nimba pentru piele. Am avut o eczema a pielii și nimic nu a ajutat. După două sau trei luni de băut acest ceai, tenul meu arată mult mai bine.

Zuzka, Košice

Bună dimineața, beau Alochaka, lucrez zilnic pe computer și am făcut o operație. Am cumpărat ceaiul dintr-un magazin și de atunci am cumpărat în mod regulat și l-am folosit pentru satisfacția mea.

Bună, ceaiul Ranjaka mi-a îmbunătățit splina si tulburările digestive. Dupa o lună de utilizare regulata ma simt minunat.

Marta

Am cumpărat ceaiul Pitta ani de zile. M-a ajutat foarte multe ori. Cumpar si alte ceaiuri pentru familia mea si le recomand multor oameni. Îmi displac pastilele chimice, așa că vă mulțumesc pentru aceste ceaiuri.

Lída Veselá, Jičín

Bună ziua, am încercat deja 4 în total ceaiuri: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ și KANTAKARI și toate au avut efecte favorabile, așa că le recomand. Mulțumesc, de asemenea, producătorilor și importatorilor de ceaiuri!

Lucie Švestková

Am suferit de colici renale. Antibioticele nu au funcționat. Doar după folosirea regulată a Varuna și a ajustării dietei, problemele mele au dispărut. L-a ajutat și partenerul meu care a avut o inflamație a tractului urinar. Vă mulțumesc pentru amandoi!

Chyawanprash ma ajutat să scap de constipatia de care sufeream de 14 ani! Deja după trei zile am început să elimin o dată pe zi. Acum, după două luni digestia mea este absolut în regulă. Greutatea mea este de asemenea redusă cu 3 kg, iar eczema atopică dispare!

Bună ziua, am cumpărat ceaiul ayurvedic Nimba și l-am folosit timp de o lună acum și tenul s-a îmbunătățit excelent. Acneea a dispărut, de asemenea. Acest ceai are "A" de la mine!

Ceaiul funcționează! Tatăl meu avea indicele glicemic 8,5-12. După o lună de utilizare, indicele a ajuns la 7. Vă recomandăm!

De o luna intrega folosesc constant Abhaya pentru reducerea colesterolului. La început: 9,4, după o lună de trei ori pe zi și o pilula de seară: 5,2. Mulțumesc mult.

Irena Štěpánová

Buna ziua, am baut ceaiul Apana, care ma ajutat imens cu menstruatia mea dureroasa. Mi-am aruncat pastilele, durerea a dispărut. Mulțumiri!

Martina, Košice

Chiar au ajuns să-mi plac ceaiurile ayurvedice din Himalaya, pentru că într-adevăr funcționează. Mai presus de toate, Tulsi este uimitor, dar simt rezultate pozitive chiar si cu ceaiul vostru - Alochaka. Recent, am avut probleme cu dinții, așa că am primit Kantakari. Mulțumesc!

Adriana Válová

Buna dimineata. Mi-am cumpărat ceaiul Nimba pentru acnee, care se agravase din cauza stresului. După două luni de băut acest amestec de plante am scăpat complet de acnee pe fața mea. În plus, durerea menstruala mi s-a redus.

Regards, Adéla K.

Am ajuns la produsele dvstra prin prietenul meu. Se recuperează dupa o operatie la nivelul uterului și văd că ceaiul pe care îl folosește îi face bine. Am vrut să încerc, așa că beau ceaiul pentru stomac. Am început doar de cateva zile și mă simt mai bine.

Marta Jakabová

Bună, am răcit, așa că am cumpărat ceai Tulsi. Imediat după cea de-a doua utilizare, nasul mi s-a eliberat, iar durerea gâtului a dispărut și tusea s-a oprit. Îi recomand tuturor celor bolnavi.

F. Špegár

Bună dimineața, vă mulțumesc pentru ceaiurile dvs. care sunt foarte benefice și eficiente. Le recomand tuturor pacienților mei și le folosesc si personal.

Jitka Pivodová, healer, Tábor

Am o alergie la polen. Am efectuat un tratament de 7 ani pe imunologie, dar nu s-a întâmplat nimic. Am început să beau Dalchini și, după două zile, toate simptomele au dispărut. Nu știu dacă poate fi un miracol, dar cred că e așa :)

Slávka, Košice

Sunt foarte încântat de ceaiuri. După ceaiul Ashwagandha, dorm ca un copil. Când a fost atacat de un virus am baut Katphala, febra a scăzut, durerea gâtului a dispărut și nivelul energetic a crescut fără a folosi pilule!