Eşti aici

Marturiile dvstra

Bună ziua, am avut o hernie de disc, foarte dureroasa. După o săptămână de cand am băut Gokshura, am început să simt o ușurare profundă. Am oprit administrarea de pilule și nu am putut să cred - a funcționat!

Eu am băut Tulsi, am avut tuse severă de mult timp și metodele de tratament alopate nu m-au ajutat. Ceaiul mi-a usurat imediat respiratia, puteam dormi noaptea si in 14 zile tusea a disparut.

Jitka

Am suferit de insomnie mulți ani. Am început să beau Ashwagandha și dorm acum ca un copil. Pentru toți oamenii care sufera de insomnie, il recomand cu tărie. Vă mulțumesc că existati și ajutați!

Bună dimineața, am cumparat ceaiul Sarpagandha pentru tensiunea arterială crescută a soțului meu. El folosește pilule și presiunea sa continua să crească. După o săptămână de utilizare a ceaiului, presiunea a scăzut la 125. Vă mulțumim că ați importat ceaiurile.

Olga

Am cumparat un ceai pentru somn linistit si chiar functioneaza!!! Recomand cu drag.

Petr

Am suferit de o tulburare de stomac insotita de diaree si crampe pentru cateva zile. Totuși am mâncat un pachet de fructe Amalaki. A reușit să oprească diareea mea si să mă elibereze de durerea de stomac. Excelent, le recomand!

Pataka Špaček

Bună ziua, am fost folosind ceaiul pentru o lungă perioadă de timp și cred că într-adevăr mă ajuta cu toate necazurile posibile :) Vă mulțumesc și vă doresc o zi bună.

Sabina Spurná

Am ajuns la produsele dvstra prin prietenul meu. Se recuperează dupa o operatie la nivelul uterului și văd că ceaiul pe care îl folosește îi face bine. Am vrut să încerc, așa că beau ceaiul pentru stomac. Am început doar de cateva zile și mă simt mai bine.

Marta Jakabová

Bună ziua, am încercat deja 4 în total ceaiuri: NIMBA, ABHAYA, BHRINGARAJ și KANTAKARI și toate au avut efecte favorabile, așa că le recomand. Mulțumesc, de asemenea, producătorilor și importatorilor de ceaiuri!

Lucie Švestková

Datorită ceaiului Medhika, lactația mea a crescut cu 50%. Nimic nu m-a ajutat mai devreme ca acest ceai.

Bună ziua, folosesc ceaiul NIMBA pentru problemele mele cu pielea. După câteva zile de utilizare, mi s-a înlăturat mâncărimea pielii și erupția a dispărut. În familia noastră folosim ceaiul VARUNA pentru rinichi. Am scăpat de o infecție pentruo perioadă lungă de timp.

D. Mazačová

Bună ziua, am cumpărat ceaiurile dvstra de o lungă perioadă de timp, am discutat cu un reprezentant de vânzări foarte plăcut și capabil. Încearcă să-mi dea multe informații, spre deosebire de alte companii.

Hanslová Zdena, Nové Město na Moravě

Ceaiul Dalchini m-a ajutat în primele zile ale sezonului de primăvară la aparitia polenului, După o săptămână de băut ceaiul, de trei ori pe zi, am putut să plimb câinele și să alerg cu el printr-o luncă înflorită!

Marta K.

Bună, am răcit, așa că am cumpărat ceai Tulsi. Imediat după cea de-a doua utilizare, nasul mi s-a eliberat, iar durerea gâtului a dispărut și tusea s-a oprit. Îi recomand tuturor celor bolnavi.

F. Špegár

Am suferit de colici renale. Antibioticele nu au funcționat. Doar după folosirea regulată a Varuna și a ajustării dietei, problemele mele au dispărut. L-a ajutat și partenerul meu care a avut o inflamație a tractului urinar. Vă mulțumesc pentru amandoi!

Bună, am încercat ceaiul pentru restaurarea energiei de vitale Prana. Efectul este minunat. Fiica mea, de când a văzut starea mea bună, a început să il bea cu suc. Soțul meu, de asemenea, a început si el să bea și de la un morocanos si taciturn a devenit sociabil și zâmbitor :-))

Jitka

Bună ziua, avem experiențe excelente cu ceaiurile din Himalaya. Udana ne ajută cu oboseală. Am folosit Shatawari pentru chisturi de 8 cm, au dispărut după zece zile. Doctorului nu i-a venit să creadă vazand imaginea sonografică!

Martina, Džoudy store

Bună, vreau să va mulțumesc pentru ceaiul RANJAKA. Am avut probleme datorate lipsei de fier din sângele meu. În plus, sunt vegetarian. Orice pastile care conțin fier nu au funcționat. Ceaiul nu numai că m-a ajutat, dar nu a avut nici un efect secundar.

Regards, A. Lažová

Am cumpărat un ceai pentru somn și este foarte grozav. Chiar funcționează ...chrrrrr... :))

Bună dimineața, vă mulțumesc pentru ceaiurile dvs. care sunt foarte benefice și eficiente. Le recomand tuturor pacienților mei și le folosesc si personal.

Jitka Pivodová, healer, Tábor

Chyawanprash ma ajutat să scap de constipatia de care sufeream de 14 ani! Deja după trei zile am început să elimin o dată pe zi. Acum, după două luni digestia mea este absolut în regulă. Greutatea mea este de asemenea redusă cu 3 kg, iar eczema atopică dispare!

Bună, din copilărie am suferit de o alergie la tot ceea ce este acru, citrice imi iesea o erupție pe palme si pe maini. Timp de 14 zile am băut zilnic Gauri și după ce am mâncat o portocală, nu sa- întâmplat nimic. Mama mea s-a vindecat de ciuperca de pe picioare. Este minunat!

Kateřina

Ceaiurile dvs. sunt excelente și funcționează uimitor de bine!

Shamita Achenbach, member of Wienna symphony orchestra

Bună ziua, acum aproximativ un an mi-am deteriorat brațul prin suprasolicitarea saniilor, care au avut ca rezultat umflarea, imobilizarea degetelor, inflamația țesuturilor și a țesuturilor articulare. După ce am folosit ceaiul Slesaka timp de câteva zile, umflarea degetelor a dispărut!

MUDr. Klimentová

Bună ziua, am descoperit ceaiurile voastre uimitoare. Am facut testul Dosha si am aflat ca sunt tip Pitta si asa ca am cumparat ceaiul Pitta ... multumesc.

L. H.