Eşti aici

Termeni și condiții

1) TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE privind www.everest-ayurveda.ro

Toate comenzile plasate pe www.everest-ayurveda.ro sunt considerate ca fiind obligatorii. Prin plasarea comenzii, cumpărătorul confirmă faptul că el / ea a devenit familiarizat cu acești termeni generali precum și cu. Ordinul de revendicare după cum se menționează pe www.everest-ayurveda.ro, și că este de acord.

Prin plasarea comenzii, cumpărătorul este obligat să accepte și să cumpere bunurile pe care le-a comandat. Fiecare comandă este confirmată printr-un e-mail trimis la client. Vânzătorul își rezervă dreptul de a anula total sau parțial comanda, în cazul în care bunurile comandate nu sunt disponibile sau din alte motive. In acest caz, cumpărătorul va fi contactat direct pentru a conveni asupra următoarelor etape.

2) TAXE POȘTALE & AMBALARE (P & A)

Costurile de poștale și de ambalare nu sunt incIuded în prețul produsului. Prețul de cost P & A este de 15 lei. Cu toate acestea, costurile P & A sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 250 lei.

3)  TIMP DE LIVRARE

Mărfurile sunt expediate, de obicei, în fiecare zi lucrătoare. Timpul de livrare este de-a doua zi de la expedierea produselor.

Operator e-shop:

Everest Ayurveda, s.r.o.
Bystrá 761/10
193 00 Praha 9

IČ: 27240576
DIČ: CZ27240576