Eşti aici

AMALAKI băuturi SHILAJIT MUMIO

Imunitate & oase si articulatii

AMALAKI băuturi SHILAJIT MUMIO
  • Asphaltum punjabinum (shilajit mumio) menține articulațiile sănătoase și fermitatea oaselor
  • Întinerește organismul și acționează ca un bio-stimulator natural al sistemului imunitar
  • Construiește rezistența fizică și psihică și stimulează funcțiile cognitive
  • Susține tractul urinar sănătos
  • Emblica officinalis (amalaki) are un efect pozitiv asupra sistemului digestiv
  • Influențează favorabil funcțiile stomacului și ale tractului intestinal
  • Vitamina C ajută la promovarea producției de colagen pentru funcții normale ale oaselor și cartilajelor
  • Îmbunătățește metabolismul energetic și funcționarea optimă a sistemului imunitar
  • Ajută la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, îmbunătățește absorbția fierului și reduce epuizarea și oboseala

Supliment Alimentar

Authentic AyurvedaVizualizati prepararea elixirelor Ayurveda ai a bauturilor
calde din fructul Amla

 

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA
Prepararea băuturilor calde ayurvedice diferă de ceaiurile din plante, care sunt preparate diferit. Pulberea măcinată sau „churna” se consumă direct într-un lichid cald. Spre deosebire de băuturile calde instant, în care aditivii își dizolvă conținutul într-o soluție chimică, amestecurile pure de băuturi Amla sunt preparate de calitate RAW 100% naturală și nu conțin conservanți sau aditivi. Prin urmare, pulberea măcinată fin nu se dizolvă niciodată în apă. Cel mai valoros lucru pe care îl conține băutura este acest amestec măcinat de ierburi, care trebuie amestecat în apă caldă și apoi băut împreună cu întregul conținut cu adăugarea unei lingurițe de miere. Mierea este folosită în Ayurveda ca mijloc pentru o mai bună absorbție a efectelor plantelor în țesuturile corporale.

Ingrediente

emblica officinalis, asphaltum punjabinum

Greutate

100 g

Doza Recomandata

2 - 3 căni pe zi

Preparare

Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.