Eşti aici

Stres și echilibru mental

Îngrijirea sănătății la domiciliu

  •  JATAMANSI optimizează condiționarea psihologică și întărește sistemul nervos
  •  CEAI MEDITAȚIE calmează mintea agitată și îmbunătățește echilibrul mental
  •  MAJJAPRASH ameliorează stresul și tensiunea
  •  MANOPRASH crește rezistența la stres

          Supliment Alimentar

Acest tratament de regenerare ayurvedică este potrivit pentru relaxarea mentală și îmbunătățirea echilibrului psihologic. Sentimentele de stres sunt cauzate de un stil de viață agitat, responsabilitatea muncii și presiune în timp, relații conflictuale, frică, nervozitate din lipsa de comunicare sau cunoștințe preliminare, iritație mentală și dezechilibru dosha.Stresul excesiv cauzează tulburări de digestie și metabolism, pierderea în greutate, oboseală și epuizare, disfuncții ale sistemului cardiovascular, nervos și al sistemului reproductiv. De asemenea, provoacă iritabilitate, convulsii și imunitate slabă. Utilizați pentru o perioadă de 1-3 luni împreună cu regenerarea activă sub formă de yoga, exerciții de respirație, meditație, relaxare, aromoterapie și masaj cu ulei.

Categorie: stres, anxietate, tensiune, tulburări mentale, depresie, nevroză, fobii, psihoză, isterie, epilepsie

-+
-10% Preţ: 120,60 lei
inclus TVA
pret original 126,-

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic din Himalaya Jatamansi: 1 buc, ceaiul de relaxare ayurvedică Meditație tip ceai: 1 buc și elixirele ayurvedice Majjaprash: 1 buc și Manoprash: 1 buc.