Eşti aici

Memorie și concentrare

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Memorie și concentrare
  •   BRAHMI îmbunătățește memoria și puterea de concentrare
  •   VIGILENTA MENTALA reîmprospătează mintea și întărește vigilența
  •   MAJJAPRASH reîmprospătează funcțiile de memorie și ochi
  •  CHYAWANPRASH stimulează creierul și funcțiile cognitive

          Supliment Alimentar  

Acest tratament de regenerare ayurvedică este potrivit pentru îmbunătățirea memoriei și îmbunătățirea funcțiilor creierului. Distragerea mintală și incapacitatea de focalizare sunt cauzate de stres, suferință emoțională, tulburări mentale, iritații stomacale, digestie slabă, oboseală sau somn insuficient. A se utiliza pentru o perioadă de 1-3 luni cu o dietă sănătoasă și satvică.

Categorii: activitate cerebrală, memorie, concentrare, învățare, vigilență, concentrare

-10% Preţ: 105,30 lei
inclus TVA
pret original 117,-

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic din Himalaya Brahmi: 1 buc, ceaiul de relaxare ayurvedică Vigilenta mentala: 1 buc și elixirul ayurvedic Majjaprash: 1 buc și elixirul ayurvedic Chyawanprash: 1 buc.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal, India