Eşti aici

KHANA

Digestie bună

KHANA

Un amestec pe bază de plante pentru o buna digestie recomandat pentru copii

  • Foeniculum vulgare promovează o bună digestie
  • Are efect benefic asupra flatulenței și optimizează digestia
  • Terminalia bellirica, terminalia chebula și emblica officinalis influențează pozitiv activitatea gastrointestinală
  • Glycyrrhiza glabra îmbunătățește funcționarea corectă a tractului intestinal

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: greață gastrice, tulburări de indigestie și asimilare, flatulență și diaree

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. Nu este destinat copiilor sub 3 ani. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C.

Ingrediente

foeniculum vulgare, terminalia bellirica, terminalia chebula, emblica officinalis, glycyrrhiza glabra, cinnamomum aromaticum, tinospora cordifolia, trigonella foenum-graecum, cyperus rotundus, zingiber officinale

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

TRIPHALA

Detoxifierea tractului digestiv

TRIPHALA
30,00 lei
-+

SHUNTHI

Stomacul și intestinele

SHUNTHI
30,00 lei
-+

GUDUCHI

Digestia și pofta de mâncare

GUDUCHI
30,00 lei
-+