Eşti aici

Îngrijirea părului

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Îngrijirea părului
  • BHRINGARAJ ajută la menținerea calitații pielii și a părului
  • KESHAPRASH acționează ca un agent interior pentru creșterea părului și calitatea părului
  • AMALAKI băuturi NATURAL influențează favorabil digestia, iar conținutul său de vitamina C contribuie la promovarea producției de colagen pentru revitalizarea țesutului pielii

         Supliment Alimentar

Acest tratament de revitalizare ayurvedic este potrivit pentru creșterea și calitatea părului. Subțierea, căderea părului și cenușierea sunt cauzate de malnutriție, indigestie, poluarea colonului, afectarea funcției hepatice, toxicitatea sângelui, deficit de fier, stres acumulat, afectarea funcției tiroidiene și a  hormonilor, deshidratarea sau a utilizării  excesive a medicamentelor chimice. Utilizarea excesivă a lacurilor sau întăritorilor, uscarea frecventă a părului, pieptănarea incorectă, spălarea sau tunderea neregulată a varfurilor părului sunt, de asemenea, în spatele deteriorării structurii părului. A se utiliza pentru o perioadă de 1-3 luni împreună cu aplicarea externă de ulei de păr pe scalp și regimul alimentar.

Categorii: subțierea, căderea părului și cenușierea, mătreața, erupție cutanată, eczeme, dermatită atopică, alergiile pielii, urticarie, mâncărimea pielii, psoriazis, activitate hepatică, candidoză, infecțiii

-10% Preţ: 76,50 lei
inclus TVA
pret original 85.00

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic Himalayan Bhringaraj, elixirul ayurvedic Keshaprash și băutura fierbinte ayurvedică Amalaki Natural.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice : Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice : Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde : Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.