Eşti aici

Probleme postcovid: Anxietate și depresie

Manifestările de dispoziție negativă, hipersensibilitate, tristețe, anxietate și depresie nu sunt rare după boală. Slăbiciunea fizică are adesea un impact asupra sistemului nervos și asupra stării mentale, atunci când organismul face față mai greu stresului și situațiilor neobișnuite de viață.

O stare mentală bună poate fi susținută sau restabilită prin administrarea unor preparate adecvate pe bază de plante și pregătite corespunzător, împreună cu o dietă sănătoasă, exerciții fizice regulate la aer curat și suficientă odihnă. Ierburile ayurvedice combinate sinergic în ceaiul Jatamansi au un efect foarte bine direcționat asupra articulațiilor. Ingredientul principal este nard (nardostachys jatamansi), care influențează benefic relaxarea psihică și întărește echilibrul mental. Planta brahmi (Centella asiatica) promovează eficient circulația sângelui în țesutul cerebral și susține funcțiile cognitive. Ashwagandha (Withania somnifera) regenerează sistemul nervos și crește rezistența la stres. Valeriana (Valeriana officinalis) calmeaza mintea agitata si aduce calm. Sparanghelul (Asparagus racemosus) este un adaptogen puternic care imbunatateste starea psihica si regleaza nivelul hormonal. Planta kudzu (Pueraria lobata) afectează pozitiv nivelul de serotonină și dopamină din creier și în general întărește vitalitatea organismului.

Pentru o regenerare suficientă a sistemului nervos, luați ceai Jatamansi împreuna cu elixirul ayurvedic Majjaprash. Aceast gem din plante este valoros din punct de vedere nutrițional, hrănește țesutul nervos și îi restabilește funcțiile și activitatea corespunzătoare. Pe lângă fructul benefic ayurvedic amla sau amalaki (Emblica officinalis) și untul clar (ghee), conține 11 ierburi care sunt foarte apreciate in Ayurveda pentru efectul lor profund, dar în același timp blând și delicat asupra psihicului uman. Printre acestea, pe lângă ashwagandha, valeriană, nard și brahmi, se numără și vița de vie, lemongrass, lemn de santal, piper negru, chimen, lemn dulce și ghimbir.

Preparatele ayurvedice mai sus mentionate le recomandam pentru tulburari psihice, stres, depresie, nevroza, fobie, psihoza maniaco-depresiva, isterie si epilepsie.

  • Preparare ceai si elixir: se lasa o lingurita din amestecul de plante (aprox. 2 g) sa fiarba 3-5 minute sau se toarna 250 ml apa clocotita si se lasa 10 minute la infuzat. Elixirul se poate lua o linguriță și cu o înghițitură de apă caldă sau ceai.
  • Doza recomandată: 2-3 căni pe zi împreună cu o linguriță de elixir. A nu se lua în timpul mesei , se va administra cu cel putin 1 ora inainte sau dupa masa.

Am selectat câteva mărturii pentru tine:

Buna ziua. Am o experiență foarte bună cu ceaiul JATAMANSI. Din cauza problemelor grele de viață, am început să am insomnie și anxietate, care în cele din urmă s-au transformat în depresie. La început am încercat ceaiul Ashwagandha pentru insomnie, dar din păcate eram deja în stadiul în care îmi tremurau mâinile, am simțit tensiune timp de 24 de ore și am avut dispoziții fluctuante, așa că Ashwagandha a ajutat doar puțin, vina a fost a mea, pentru că am ales să nu consum un ceai potrivit pentru problemele mele de sănătate. Am simțit o reală ușurare abia după ce am încercat Jatamansi. Am combinat ceaiurile Jatamansi și Ashwagandha sau Ashwagandha și Rajani și ma simt foarte bine .Cu stimă, Alex, Praga

Produse Asemanatoare

JATAMANSI

Tulburări psihologice & relaxare

JATAMANSI
30,00 lei
-+

MAJJAPRASH

Creier & sistem nervos

MAJJAPRASH
37,00 lei
-+