Eşti aici

BIHARI

Somn bun

BIHARI

Un amestec pe bază de plante pentru copii pentru un somn liniștit

  • Valeriana officinalis ajuta la un somn linistit
  • Ea promovează relaxarea generală și odihna bună
  • Withania somnifera îmbunătățește relaxarea mentală și sentimentul de bine

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: hiperactivitate, agitatie, stari de neliniste, produce un somn linistit

-+
Preţ: 28,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. Nu este destinat copiilor sub 3 ani. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu depășiți doza recomandată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C.

Ingrediente

valeriana officinalis, withania somnifera, apium graveolens, centella asiatica, tinospora cordifolia, glycyrrhiza glabra, ocimum basilicum

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

VATA

Sanatate mentala

VATA
28,00 lei
-+

ASHWAGANDHA

Somn & regenerare

ASHWAGANDHA
28,00 lei
-+

CALM și RELAXARE

Ceai de relaxare pentru momente de calm si stare de bine

CALM și RELAXARE
28,00 lei
-+