Eşti aici

DALCHINI

Cai respiratorii & cavitatea nazala

DALCHINI
  • Ocimum sanctum influențează benefic eliberarea căilor respiratorii sinusurilor
  • Glycyrrhiza glabra ajută la menținerea respirației confortabile
  • Ea îmbunătățește respiratia si functionalitatea sinusurilor
  • Cinnamomum zeylanicum afectează în mod pozitiv tractului respirator

Potrivit pentru inhalare pentru a elibera sinusurile nazale

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: raceli comune, febra fânului, alergii nazale, strănut, arsură oculară, sinuzita și nazo-faringite

-+
Preţ: 28,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

ocimum sanctum, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (crustă), myrica rubra, cinnamomum zeylanicum (foaie), curcuma zedoaria

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

TULSI

Răceli & durere in gat

TULSI
28,00 lei
-+

GOPAL

Respirație bună

GOPAL
28,00 lei
-+

KAPHA

Stimulant

KAPHA
28,00 lei
-+

PRANA

Vitalitate & energie

PRANA
28,00 lei
-+

NAGARA

Sistemul limfatic

NAGARA
28,00 lei
-+

KATPHALA

Raceala & febra

KATPHALA
28,00 lei
-+

KARAVI

Intoleranța alimentară & alergii

KARAVI
28,00 lei
-+

CHYAWANPRASH

Sănătate & imunitate

CHYAWANPRASH
44,00 lei
-+