Stimulant & performanta corpului

UDANA
  • Cinnamomum zeylanicum promovează forța fizică și restabilește performanța corporală
  • Zingiber officinale stimulează energia creatoare în timpul oboselii, slăbiciunii și epuizarii
  • Ea întărește puterea de voință și efort intenționat
  • Piper nigrum este benefic pentru ameliorarea căilor respiratorii

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: oboseală cronică, slăbiciune, epuizare, depresie, pierderea de energie, balbism, căi respiratorii, regenerare si convalescenta

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

zingiber officinale, cinnamomum zeylanicum, piper nigrum, cuminum cyminum

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

MAMSAPRASH

Muschi & forta

MAMSAPRASH
37,00 lei
-+

CHYAWANPRASH

Sănătate & imunitate

CHYAWANPRASH
46,00 lei
-+

KUDZU

Mușchii & fitness

KUDZU
30,00 lei
-+

GOKSHURA

Muschii spatelui & relaxare

GOKSHURA
30,00 lei
-+

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

FORTA MUNTELUI
30,00 lei
-+