Relaxarea mușchilor spatelui

  • Tribulus terrestris ameliorează tensiunea musculară și rigiditatea
  • Tinospora cordifolia ajută la relaxarea sistemului musculo-scheletic
  • Withania somnifera promovează ameliorarea stresului și a tensiunii musculare
  • Îmbunătățește mobilitatea mușchilor spatelui
  • Promovează condiția fizică și psihică optimă
  • Zingiber officinale stimulează forța fizică și vitalitatea corpului

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Categorie: lombare, toracice și a coloanei vertebrale cervicale, rigiditate musculară, spasticitate, hernie de disc, sciatică

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

tribulus terrestris, tinospora cordifolia, withania somnifera, boerhaavia diffusa, zingiber officinale, cedrus deodara, inula helenium

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

KUDZU

Forța musculară și fitness

30,00 lei
-+

VARUNA

Rinichi și tract urinar

30,00 lei
-+

UDANA

Stimularea fitnessului corporal

30,00 lei
-+

MAMSAPRASH

Muschi & forta

37,00 lei
-+

ASTHIPRASH

Oase & articulatii

37,00 lei
-+