Metabolismul urinar și articulațiile

  • Tinospora cordifolia susține activitatea articulațiilor
  • Ajută la menținerea funcțiilor optime ale sistemului urinar
  • Terminalia chebula influenteaza benefic metabolismul urinar
  • Reglează nivelul urinei și acidului uric
  • Tribulus terrestris afectează pozitiv funcțiile tractului urinar
  • Apium graveolens favorizează eliminarea urinei din organism

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Categorie: guta, inflamația articulațiilor, artrita, obezitate si alcoolism

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

tinospora cordifolia, terminalia chebula, tribulus terrestris, apium graveolens, coriandrum sativum, zingiber officinale, cuminum cyminum, pinus sylvestris, cymbopogon citratus

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

ASTHIPRASH

Oase & articulatii

37,00 lei
-+

SLESAKA

Mobilitatea articulară

30,00 lei
-+

KAPHA

Stimulare si vitalitate

30,00 lei
-+

VARUNA

Rinichi și tract urinar

30,00 lei
-+