Eşti aici

HARIDRA

Reabilitare & convalescenta

HARIDRA
  • Terminalia chebula ca antioxidant promovează starea optimă a țesutului pielii
  • Curcuma longa are un efect anti-inflamator și ajută la eliminarea toxinelor
  • Santalum album imbunatateste purificarea sangelui si aspectul normal al pielii
  • Ea intareste sistemul imunitar si regleaza caldura corpului

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: post-operatorii, reabilitare, regenerearea pielii, antiseptice, inflamații ale pielii și infecții

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

curcuma longa, pterocarpus marsupium, terminalia chebula, santalum album

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

NIMBA

Ingrijirea pielii

NIMBA
30,00 lei
-+

GAURI

Candida & ciupercile pielii

GAURI
30,00 lei
-+

BHRINGARAJ

Ingrijirea parului

BHRINGARAJ
30,00 lei
-+

SHATAWARI

Terapia oncologică

SHATAWARI
30,00 lei
-+

RAKTAPRASH

Sange & ficat

RAKTAPRASH
37,00 lei
-+

PITTA

Anti-stress

PITTA
30,00 lei
-+