Infrumusetare si ingrijirea pielii

  • Rubia cordifolia are un efect benefic asupra funcțiilor hepatice și a aspectului bun al pielii
  • Curcuma longa promovează o circulație sănătoasă a ficatului și a sângelui
  • Pterocarpus santalinus contribuie la purificarea sângelui și elimină toxinele
  • Glycyrrhiza glabra are un efect pozitiv asupra pielii netede și sănătoase
  • Tinospora cordifolia susține activitatea ficatului, metabolismul lipidic și întinerirea țesutului pielii
  • Terminalia chebula îmbunătățește circulația sângelui și un ten sănătos

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Categorie: piele, acnee, herpes, eczeme, inflamații ale pielii și infecții, infecții fungice, secreții vaginale, hemoroizii și stadiile incipiente ale tratamentului oncologic

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

rubia cordifolia, curcuma longa, pterocarpus santalinus, glycyrrhiza glabra, tinospora cordifolia, cymbopogon citratus, terminalia chebula, terminalia bellirica, emblica officinalis, ocimum sanctum

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

GAURI

Îngrijire antifungică

30,00 lei
-+

HARIDRA

Regenerarea pielii

30,00 lei
-+

BHRINGARAJ

Îngrijirea părului

30,00 lei
-+

PITTA

Calm și echilibru

30,00 lei
-+

RAKTAPRASH

Sange & ficat

37,00 lei
-+

SHATAWARI

Rezistență și protecție celulară

30,00 lei
-+