Sevraj și abstinență

  • Coriandrum sativum promovează funcțiile gastrointestinale bune și calmarea simptomelor de sevraj
  • Glycyrrhiza glabra ajută la o bună digestie și calmează sistemul nervos
  • Emblica officinalis susține activitatea sistemului imunitar și o digestie sănătoasă
  • Cuminum cyminum are un efect benefic asupra digestiei și sevrajului de substanțe care creează dependență
  • Cinnamomum zeylanicum îmbunătățește funcția sănătoasă a stomacului și a intestinelor și a membranelor sale mucoase

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Categorie: abstinenta, fumat, alcool, droguri, simptome de sevraj, greață, tulburări digestive, ulcere gastrice, aciditatea din stomac si arsuri la stomac

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

coriandrum sativum, glycyrrhiza glabra, emblica officinalis, centella asiatica, cuminum cyminum, cinnamomum zeylanicum, mentha arvensis, zingiber officinale, elettaria cardamomum

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

PITTA

Calm și echilibru

30,00 lei
-+

GUDUCHI

Digestia și pofta de mâncare

30,00 lei
-+

TRIPHALA

Detoxifierea tractului digestiv

30,00 lei
-+