Stomacul și intestinele

  • Terminalia chebula optimizează funcțiile tractului gastrointestinal
  • Promovează imunitatea generală a florei intestinale
  • Terminalia bellirica influențează pozitiv digestia și peristaltismul intestinal
  • Promovează eliminarea regulată
  • Emblica officinalis armonizează funcțiile tractului digestiv
  • Zingiber officinale acționează ca antioxidant și susține o bună digestie

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: tulburări gastrice, indigestie, gastrita, colici abdominale, colita intestinale, paraziti intestinali, constipație și flatulență

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2 - 3 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

terminalia bellirica, terminalia chebula, emblica officinalis, zingiber officinale, piper nigrum, tinospora cordifolia, cymbopogon citratus, glycyrrhiza glabra, elettaria cardamomum, syzigium aromaticum

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

GUDUCHI

Digestia și pofta de mâncare

30,00 lei
-+

PACHAKA

Sevraj și abstinență

30,00 lei
-+

TRIPHALA

Detoxifierea tractului digestiv

30,00 lei
-+

KARAVI

Intoleranță și digestie sensibilă

30,00 lei
-+

KHANA

Digestie bună

30,00 lei
-+

CHYAWANPRASH

Sănătate & imunitate

46,00 lei
-+