Eşti aici

ELIXIRUL ARMONIEI

Ceai de armonizare pentru regenerarea sănătății fizice și psihice

ELIXIRUL ARMONIEI
  • Withania somnifera susține regenerarea și consolidează rezistența la stres 
  • Centella asiatica promovează activitatea creierului
  • Nelumbo nucifera contribuie la echilibrul mental
  • Glycyrrhiza glabra calmează sistemul nervos
  • Cinnamomum zeylanicum are un efect benefic asupra funcțiilor cardiovasculare
  • Emblica officinalis îmbunătățește digestia și întărește imunitatea
  • Mentha arvensis ameliorează căile respiratorii

Conform medicinei tradiționale Tibetane bazate pe principiile ayurvedice, toate organismele vii sunt compuse din cinci elemente: eter, aer, foc, apă și pământ. Aceste elemente se manifestă în corpul uman sub forma a trei energii vitale (doshas) vata, pitta și kapha (în Tibet: plaman, tripa și beken) care guvernează interacțiunea armonică a funcțiilor noastre psihosomatice.

Vata: activitate fizică și psihică, sistemul circulator și limfatic, sistemul nervos și tractul respirator

Pitta: digestia și metabolismul, funcționarea ficatului și calitatea sângelui, activitatea creierului și percepția senzorială, temperatura corpului și aspectul pielii

Kapha: sistem osos și mușchi, articulații și fluide corporale, vitalitate și sistem imunitar

Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: echilibru nervos și hormonal, sistemul cardiovascular, digestia și funcția intestinală, vitalitatea și sistemul imunitar

-+
Preţ: 28,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2-3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

withania somnifera, centella asiatica, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (crustă), emblica officinalis, mentha arvensis

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

RECREARE HIMALAYANĂ

Ceai revigorant pentru stimularea energiei vitale

RECREARE HIMALAYANĂ
28,00 lei
-+

TREZIREA ATENTIEI

Ceai revigorant pentru vigilență mentală

TREZIREA ATENTIEI
28,00 lei
-+

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

FORTA MUNTELUI
28,00 lei
-+

CEAI PENTRU MEDITATIE

Ceai calmant pentru echilibru mental

CEAI PENTRU MEDITATIE
28,00 lei
-+

CALM și RELAXARE

Ceai de relaxare pentru momente de calm si stare de bine

CALM și RELAXARE
28,00 lei
-+