Eşti aici

ELIXIRUL ARMONIEI

ELIXIRUL ARMONIEI
  • Withania somnifera armonizează sistemul bioenergetica al corpului
  • Centella asiatica îmbunătățește echilibrul psihosomatice și starea mentală
  • Glycyrrhiza glabra optimizează activitatea funcțiilor organismului

Conform medicinei tibetane tradiționale bazate pe principii Ayurvedice, toate organismele vii sunt compuse din cinci elemente: eter, aer, foc, apă și pământ. Aceste elemente se manifestă în corpul uman, sub forma a trei energii de viață care guvernează funcțiile noastre corporale (Plămân, Tripa și Beken).

Pulmonar: stare psihologică, respirație, circulația sângelui și a sistemului nervos.
Tripa: digestia, metabolismul, percepția senzorială, temperatura corpului și aspectul pielii.
Beken: structura corpului, articulații, mușchi, fluide și sistemul imunitar.

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Preţ: 22,00 lei
inclus TVA

Ingrediente

withania somnifera, centella asiatica, emblica officinalis, cinnamomum zeylanicum (crustă), nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, mentha spicata

Greutate

100 g de ceai vrac

Doza Recomandata

1 - 5 cani pe zi

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal

Produse Asemanatoare