Eşti aici

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

FORTA MUNTELUI
  • Zingiber officinale stimulează în timpul oboselii și epuizării
  • Withania somnifera susține activitatea musculară și performanța fizică
  • Asparagus racemosus aduce energie și întărește vitalitatea
  • Cinnamomum zeylanicum promovează circulația sângelui și împrospătează organismul
  • Elettaria cardamomum are un efect benefic asupra sănătății cardiovasculare
  • Tinospora cordifolia ajută la mobilitatea articulațiilor
  • Glycyrrhiza glabra îmbunătățește o bună digestie

Șerpașii din regiunea Himalaya, Solu Khumbu, inițial au venit din estul Tibetului. Ei sunt persoane calite, dure si puternice care cunosc foarte bine plantele aromatice din Himalaya și proprietățile lor. Combinații adecvate pe bază de planta șerpașului dau puterea de o mie de iaci; pe drumurile lor până sus in munte.

          Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: oboseală, slăbiciune, epuizare, pierdere de energie, circulație sanguină

-+
Preţ: 27,00 lei
inclus TVA

Ingrediente

zingiber officinale, withania somnifera, asparagus racemosus, cinnamomum zeylanicum (crustă), elettaria cardamomum, tinospora cordifolia, glycyrrhiza glabra, cymbopogon citratus

Greutate

100 g de ceai vrac

Doza Recomandata

1 - 5 cani pe zi

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.
Țara de origine: Nepal

Related Products