Eşti aici

TREZIREA ATENTIEI

Ceai revigorant pentru vigilență mentală

TREZIREA ATENTIEI
  • Centella asiatica susține concentrarea și îmbunătățește memoria
  • Zingiber officinal  stimulează organismul în caz de oboseală și somnolență
  • Withania somnifera ameliorează stresul și dezvoltă rezistența psihică
  • Cinnamomum zeylanicum promovează circulația sângelui și împrospătează corpul și mintea
  • Elettaria cardamomum îmbunătățește funcționarea sistemului nervos
  • Glycyrrhiza glabra calmează sistemul nervos

Tibetanii Lamas au folosit astfel de plante medicinale din Himalaya timp de secole. Potrivit celor"Patru tantrele medicale" ale medicinei tibetane, astfel de plante stimuleaza organismul, aduce compasiune și cultiva înțelepciunea.

Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

Kategorie: activitate cerebrală, concentrare, vigilență, învățare, memorie

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

- Lasati o linguriță de amestec pe bază de plante (2g) la fiert timp de 3-5 minute sau se toarnă 250 ml de apă clocotită și se lasă 10 minute la infuzat.

Doza Recomandata

2-3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25 ° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

centella asiatica, zingiber officinale, withania somnifera, cinnamomum zeylanicum (crustă), elettaria cardamomum, glycyrrhiza glabra, cyperus scariosus, cymbopogon citratus

Greutate

100 g de ceai vrac

Related Products

RECREARE HIMALAYANĂ

Ceai revigorant pentru stimularea energiei vitale

RECREARE HIMALAYANĂ
30,00 lei
-+

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

FORTA MUNTELUI
30,00 lei
-+

ELIXIRUL ARMONIEI

Ceai de armonizare pentru regenerarea sănătății fizice și psihice

ELIXIRUL ARMONIEI
30,00 lei
-+

CEAI PENTRU MEDITATIE

Ceai calmant pentru echilibru mental

CEAI PENTRU MEDITATIE
30,00 lei
-+

CALM și RELAXARE

Ceai de relaxare pentru momente de calm si stare de bine

CALM și RELAXARE
30,00 lei
-+