Eşti aici

Ochii și funcțiile vizuale

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Ochii și funcțiile vizuale
  • ALOCHAKA optimizează calitatea vederii
  • NAYANAPRASH promovează și îmbunătățește calitatea vederii
  • AMALAKI băuturi TRANDAFIR afectează favorabil starea normală a vederii , iar conținutul său de vitamina C dezvoltă imunitatea și reduce oboseala

       Supliment Alimentar

Acest tratament de regenerare ayurvedică este potrivit pentru optimizarea funcțiilor vizuale și îmbunătățirea calității vederii. Cele mai frecvente cauze ale diminuării vederii sunt solicitarea unilaterală a ochilor sub formă de obiceiuri proaste, cum ar fi citirea pe abdomen, iluminarea insuficientă, lucrul la computer sau vizionarea la televizor fără pauze regulate. Postura necorespunzătoare asociată muncii sedentare determină rigiditatea gâtului, fluxul sanguin insuficient în cap și solicitarea inegală a mușchilor oculomotori. Pe această bază, se pot dezvolta simptome neurologice sub formă de presiune și dureri oculare, care reduc confortul vederii. Calitatea vederii este, de asemenea, afectată de tensiunea mentală, stresul sau lipsa somnului, ceea ce duce la cefalee, roșeață sau arsură a ochilor, sindrom de ochi uscat, conjunctivită și oboseală generală.

Kategorie: oboseală, presiune, durere, roșeață și arsură a ochilor, sindrom de ochi uscat, vedere încețoșată, slăbiciune musculară vizuală, miopie, hipermetropie, conjunctivită, tulburări ale nervului optic, cataractă și glaucom

-+
-10% Preţ: 80,10 lei
inclus TVA
pret original 85.00

Ingrediente

Tratamentul constă din ceaiul ayurvedic Himalaya Alochaka, elixirul ayurvedic Nayanaprash și băutura fierbinte ayurvedică Amalaki Rose.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice : Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice : Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde : Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.