Eşti aici

Tridosha și elixirul armoniei

Îngrijirea sănătății la domiciliu

Tridosha și elixirul armoniei
  • ELIXIRUL ARMONIEI armonizează sistemul bioenergetic al celor trei doze
  • MANOPRASH susține sistemele neuroendocrine și cardiovasculare
  • CHYAWANPRASH optimizează funcționarea tractului gastro-intestinal
  • AMALAKI băuturi SHILAJIT MUMIO contribuie la rezistența fizică și psihică a corpului, întărește imunitatea și stabilizează echilibrul individual al celor trei doshe

          Supliment Alimentar   

Acest tratament de regenerare ayurvedică este potrivit ca „rasayana” pentru armonizarea a trei dosha (vata, pitta, kapha) și optimizarea sănătății mentale și fizice. Tulburările de echilibru psihosomatic sunt cauzate de obiceiuri și stereotipuri de viață necorespunzătoare, dietă nesănătoasă, combinații greșite de alimente, suprimarea nevoilor, instabilitate emoțională și psihologică, frustrare și gândire negativă. Echilibrul natural al celor trei doze se manifestă prin vitalitatea completă a corpului, rezistență fizică, echilibru mental, digestie optimă, excreție regulată, vorbire clară, absența durerii, somn revigorant, aspect bun și față clară, energie creativă, rezistență, entuziasm, calm și compasiune Utilizați pentru o perioadă de 1 - 6 luni, în conformitate cu un stil de viață sănătos și o dietă ayurvedică.

Kategorie: sistemul nervos și hormonal, sistemul cardiovascular, circulația sângelui, digestia și activitatea intestinală, sistemul imunitar, vitalitatea

-+
-10% Preţ: 125,10 lei
inclus TVA
pret original 139,-

Preparare

Prepararea și dozarea ceaiurilor ayurvedice: Lăsați o linguriță de amestec de plante (cca 2g) să fiarbă timp de 3 - 5 minute sau turnați 250 ml apă clocotită și lăsați 10 minute infuzie.

Pregătirea și dozarea elixirelor ayurvedice: Utilizați 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x zilnic separat sau cu o cană de lapte călduț sau apă. Pentru a pregăti o băutură delicioasă, amestecați 1 linguriță (5g) în 250 ml de apă caldă.

Pregătirea și dozarea băuturii calde: Pentru a obține o băutură sănătoasă și gustoasă, amestecați 1 linguriță (cca 2g) amestec amestecat fin în 250 ml apă caldă. Adăugați miere după gust.

Doza Recomandata

Ceaiuri ayurvedice himalayene: 2 - 3 căni pe zi

Elixiruri ayurvedice: 1 linguriță (5g / linguriță) 2 - 3x pe zi

Băuturi calde ayurvedice preparate: 2 - 3 căni pe zi

A se utiliza dimineața pe stomacul gol, în timpul zilei cu 1 oră înainte de masă și noaptea înainte de somn.

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Avertisment: supliment dietetic cu plante medicinale. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați într-un loc uscat până la 25° C. Nu depășiți doza recomandată. Nu folosiți ca substitut pentru o dietă variată. Nu este destinat copiilor, femeilor însărcinate și alăptării.

Ingrediente

Tratamentul constă din ceai de relaxare ayurvedic Elixirul Armoniei: 1 buc, Elixir purificator ayurvedic Manoprash: 1 buc, Elixir nutritiv ayurvedic Chyawanprash: 1 buc, băuturi calde ayurvedică Amalaki Shilajit Mumio: 1 buc