Eşti aici

Probleme postcovid: Oboseala accentuata si slăbiciune

Slabiciune fizica, extenuare usoara si oboseala generala sunt consecitnele unei imunitati si energiei vitale scazute dupa maladie. E necesar saa-ti readuci corpul intr-o buna conditie fizica si de asemenea sa-ti regenerezi sistemul imunitar.

Dintre mixturile noastre de plante Ayirvedice putem s arecomandam ceaiul Udana. Combinatia de irerburi consta in scortisoara (Cinnamomum zeylanicum), care are propietatea de a reface performanta trupului si de a intari inima, ghimbir (Zingiber officinale), un stimulant bine-cunoscut care sporeste performanta corpului in timpul oboselii, slabiciunii si extenuarii, pe langa asta acesta sustine eforturile noastre, si piperul negru (Piper nigrum) care de asemenea are efecte foarte stimulante, ajuta cu digestia, incalzeste corpul si elibereaza tractul respirator.

Pentru adanca regenerare a sistemului imunitar, care contribuie la restabilirea puterii fizice, noi, de asemenea, recomandam folosirea elixilurului Rasaprash cu ceaiul Udana. Acest elixir curata nodurile limfatice, hranestie tesutul limfatic epuizat si asigura formarea celulelor albe. Continutul Amla sau Amalaki (Emblica officinalis) regenereaza tesuturile corpului si intareste imunitatea. Cardamom (Elettaria cardamomum) restabileste apetitul, si tot-odata si digestia, long curcuma (Curcuma longa) are efecte anti-inflamatorii si regenereaza ficatul si circulatia sangelui, sacred basil (Ocimum sanctum), o planta care inatreste vitalitatea corpului in timpul extenuarii si asparagus care are un efect pozitiv asupra sanatatii mintale. Elixirul de plante de asemenea contine unt clarificat sau ghee care faciliteaza buna absorptie a efectelor vindecatoare ale ierburilor si de unul singur intareste energia vitala a ojas-urilor.

Noi recomandam combinatiile Ayurvedice de ceai Udanaa cu Rasaprash pentru: oboseala cronica, slabiciune, extenuare, depresie, pierderea energiei, regenerare si convalecenta.

  • Prepararea ceaiului si elixirului: se ia o lingurita de amestec de plante (aprox. 2 g), se fierbe pentru 3-5 minite sau se varsa 250 ml de apa fierbinte si se lasa la infuzat pentru 10 minute. Elixirul se poate lua doar pe o lingurita si sa aveti o gura de apa calda sau ceai. 
  • Doza recomandata: 2-3 cani pe zi impreuna cu o lingurita de elixir. A nu se lua cu mancare, dar sa se ia cu macar o ofa inainte sau dupa masa.

Am ales niste testimoniale pentru dumneavoastra:

Inainte sa fii incercat ceaiurile Everest Ayurveda, nu au existat ceaiuri in lume care m-ar fii putut ajuta. Ceaiurile voastre reprezinta o parte reprezentativa din trusa de prim ajutor a casei mele si sunt inca fascinat de efecte. Nu pot trai fara Udana dupa munca. – Jan Mazanec, Massage Therapy, Prague

Buna, avem experiente exelente cu ceaiurile voastre Himalayane. Udana ne ajuta cu oboseala. Am folosit Shatawari pentru in chist de 8 cm, care a disparut dupa 10 zile. Doctorii au fost surprinsi de rezultatele de la ecograf! – Martina, Dzoudy store

Produse Asemanatoare

UDANA

Stimulant & performanta corpului

UDANA
30,00 lei
-+

RASAPRASH

Nutritie & energie

RASAPRASH
37,00 lei
-+