Eşti aici

COLECTIE PLICURI DE CEAI

Ceaiuri ayurvedice pentru relaxare la plicuri

Colectia contine 30 plicuri pentru calmare, relaxare, improspatare, regenerare, puterea si stimularea corpului concepute pentru o mai usoara folosire zilnica. Bucurati-va de gustoasa combinatie a acestor plante Ayurvedice precum scortisoara, ghimbir, cardamon, lemongrass, menta, trandafir, ginseng indian (ashwagandha), plantele legendare yogi brahmi sau exceptionalul fruct Ayurvedic Amalaki.

Lista de ingrediente este mentionata in descrierea fiecarui ceai.

Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

-+
Preţ: 32,00 lei
inclus TVA

Preparare

Puneti 250 ml of apa clocotita peste plicul de ceai lastai sa se infuzeze pentru 3 -5 minutes. Adaugati miere dupa preferinta

Doza Recomandata

2–3 cani pe zi

Uz

Ierburile din Himalaya sunt fierte în mod tradițional timp de 3 până la 5 minute, în cazul în care servesc ca un remediu pentru îmbunătățirea funcțiilor mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și ne influențează benefic digestia. Părțile individuale ale ierburilor (flori, fructe, semințe, tulpini, frunze, coajă, rizomi și rădăcini) sunt zdrobite intenționat și măcinate în părți mici, pentru a obține efectul de cea mai bună calitate al amestecurilor ayurvedice.

Pentru a obține efectul optim al decoctului din plante, bem ceai cald, de preferință dimineața înainte de micul dejun, ziua cu o oră înainte de masă și seara înainte de culcare. Acordați o pauză de o săptămână după ce terminați fiecare cutie de ceai.

Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților de sănătate ayurvedice a șase gusturi. Astfel, orice fel de îndulcitor nu este recomandat.

Supliment dietetic. Nu lasati la indemana copiilor. Nu depasiti doza recomandata. A nu se folosi ca inlocuitor pentru o dieta echilibrata. Depozitati in loc uscat sub 25°C. Nu este potrivit pentru copii, femei gravide sau care alapteaza.
Tara de origine: Nepal

Ingrediente

Lista de ingrediente este mentionata in descrierea fiecarui ceai.

Greutate

30x2g de mix plante originale Ayurvedice in fiecare plic de ceai

Related Products

CEAI PENTRU MEDITATIE

Ceai calmant pentru echilibru mental

30,00 lei
-+

ELIXIRUL ARMONIEI

Ceai de armonizare pentru regenerarea sănătății fizice și psihice

30,00 lei
-+

CALM și RELAXARE

Ceai de relaxare pentru momente de calm si stare de bine

30,00 lei
-+

TREZIREA ATENTIEI

Ceai revigorant pentru vigilență mentală

30,00 lei
-+

RECREARE HIMALAYANĂ

Ceai revigorant pentru stimularea energiei vitale

30,00 lei
-+

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

30,00 lei
-+