Eşti aici

COLECTIE PLICURI DE CEAI

Ceaiuri ayurvedice pentru relaxare la plicuri

COLECTIE PLICURI DE CEAI

Colectia contine 30 plicuri pentru calmare, relaxare, improspatare, regenerare, puterea si stimularea corpului concepute pentru o mai usoara folosire zilnica. Bucurati-va de gustoasa combinatie a acestor plante Ayurvedice precum scortisoara, ghimbir, cardamon, lemongrass, menta, trandafir, ginseng indian (ashwagandha), plantele legendare yogi brahmi sau exceptionalul fruct Ayurvedic Amalaki.

Lista de ingrediente este mentionata in descrierea fiecarui ceai.

Supliment Alimentar

Vizualizati colectia naturala de plante si producerea hand made a ceaiurilor in Nepal 

-+
Preţ: 30,00 lei
inclus TVA

Preparare

Puneti 250 ml of apa clocotita peste plicul de ceai lastai sa se infuzeze pentru 3 -5 minutes. Adaugati miere dupa preferinta

Doza Recomandata

2–3 cani pe zi

Uz

Plantele medicinale din Himalaya sunt fierte în mod tradițional intre 3 până la 5 minute, în cazul în care acestea servesc ca un remediu care îmbunătățește funcțiile mentale și corporale. Un astfel de decoct are un efect mai puternic, un gust mai blând și influențează în mod benefic digestia noastră si permite asimilarea corectă precum si promovarea sanatoasa a extractelor din ierburile himalayene. Ceaiurile se beau ca facand parte a regimului zilnic de consum al lichidelor pentru toata perioada tulburărilor de sănătate. Dacă efectuați o terapie pe bază de plante, ceaiul poate fi utilizat pentru o perioadă de 1 până la 3 luni, în conformitate cu doza zilnică indicată pe eticheta respectivă. Permiteți o pauză de o săptămână după terminarea fiecărei cutii de ceai.

Se recomandă utilizarea simultană a maximum două tipuri de ceaiuri. Pentru reducerea simptomelor afecțiunilor comune, mai multe dintre ceaiuri pot fi comutate în perioade zilnice sau săptămânale. Astfel, ceaiul se bea separat cu un interval de o oră. Atunci când beți ca remediu preventiv, stimulativ sau de susținere, infuzia de plante medicinale este suficientă cu o perioadă nelimitată de utilizare. Pentru o afectivitate mai puternică, ceaiul este folosit înainte de masă. Gustul specific al fiecărui ceai face parte din efectul său terapeutic și corespunde proprietăților ayurvedice de sănătate ale a șase gusturi. Astfel, niciun fel de îndulcitor nu este recomandat.

Supliment dietetic. Nu lasati la indemana copiilor. Nu depasiti doza recomandata. A nu se folosi ca inlocuitor pentru o dieta echilibrata. Depozitati in loc uscat sub 25°C. Nu este potrivit pentru copii, femei gravide sau care alapteaza.
Tara de origine: Nepal

Ingrediente

Lista de ingrediente este mentionata in descrierea fiecarui ceai.

Greutate

30x2g de mix plante originale Ayurvedice in fiecare plic de ceai

Related Products

CEAI PENTRU MEDITATIE

Ceai calmant pentru echilibru mental

CEAI PENTRU MEDITATIE
28,00 lei
-+

ELIXIRUL ARMONIEI

Ceai de armonizare pentru regenerarea sănătății fizice și psihice

ELIXIRUL ARMONIEI
28,00 lei
-+

CALM și RELAXARE

Ceai de relaxare pentru momente de calm si stare de bine

CALM și RELAXARE
28,00 lei
-+

TREZIREA ATENTIEI

Ceai revigorant pentru vigilență mentală

TREZIREA ATENTIEI
28,00 lei
-+

RECREARE HIMALAYANĂ

Ceai revigorant pentru stimularea energiei vitale

RECREARE HIMALAYANĂ
28,00 lei
-+

FORTA MUNTELUI

ceaiul intaritor cu puterea „a o mie de iaci”

FORTA MUNTELUI
28,00 lei
-+