Eşti aici

Fructe tradiționale ayurvedice

Fructele uscate la soare sunt o sursa naturala de antioxidanti, vitamine si energie. Acestea îmbunătățesc sănătatea gastro-intestinala, revitalizarea țesuturilor corporale și a sistemului imunitar.

Amalaki actioneaza ca un tonic excelent pentru funcțiile optime de digestie, metabolism, ficat, sânge, activitatea creierului si inimii. Ele conțin cinci din cele șase gusturi recunoscute de percepția noastră senzuală (acru, dulce, amar, astringent si iute), care armonizează trei principii biologice ale Vata, Pitta și Kapha. Amalaki conține o gamă largă de antioxidanți (substanțe care duc la scăderea proceselor de oxidare responsabile de îmbătrânirea celulară și necroză) și bioflavonoide (vitamine care sprijină rezistența membranelor celulare împotriva pătrunderii de substanțe dăunătoare sub formă de radicali liberi), și o concentrație ridicată si de o importanță vitală de aminoacizi. Este bogat in multe minerale si vitamine, cum ar fi calciu, fier, fosfor, caroten, vitaminele C, B1 și B2.

Fructele proaspete ayurvedice sunt tăiate în bucăți mici, plasate în sirop de trestie la lumină naturală, care servește drept cel mai bun mediu natural pentru perioadă lungă de valabilitate, și apoi se usucă la soare. Acest proces tradițional ajută la menținerea beneficiului maxim de nutrienți al fructelor, precum și suculența și gustul savuros al acesteia.

Trestia de zahăr este o plantă uriașă care conține până la 20% zahăr în tulpinile sale, care este, ca produs final al fotosintezei, compus din zaharoză, fructoză și glucoză. La început este distilat într-un suc dulce, și o formă de sirop gros care este obținut din tulpini stoarse, din care reiese trestia de zahăr natural, iar apoi urmeaza procesul de cristalizare. Medicina ayurvedică il folosește ca baza pentru prepararea, utilizarea, dirijarea și absorbția produselor pe bază de plante. Siropul de trestie de zahăr natural care apare în amalaki fructe, mango, papaya, jackfruit, ananas și banane, susține nutriția țesutului organismului și servește ca un conservant natural excelent.

AMALAKI fruct natural

Imunitate & stomac

17,00 lei
-+

AMALAKI fruct ghimbir

Imunitate & cai respiratorii

17,00 lei
-+

AMALAKI fruct cardamon

Imunitate & digestie

17,00 lei
-+

AMALAKI fruct scortisoara

Imunitate & inima si vene

17,00 lei
-+

AMALAKI fruct lemongrass

Imunitate & revitalizare

17,00 lei
-+

MANGO fructe uscate

Vitamina C, A & betacaroten

19,00 lei
-+

JACKFRUIT fructe uscate

Vitamina C, A & proteine

18,00 lei
-+

PAPAYA fructe uscate

Vitamina A, C & enzime

17,00 lei
-+