Eşti aici

Batoane nutritive ayurvedice

O gustare sănătoasă din plante ayurvedice pentru o reîncărcare rapidă a energiei și o nutriție sănătoasă. Conține fructul excepțional de nutritiv Amalaki sau Amla (o sursă naturală de vitamina C) și o combinație unică de ierburi ayurvedice în funcție de tipul psihosomatic individual de vata, pitta sau kapha. Aceste trei energii de viață (dosha-uri) influențează ciclul zilnic de 24 de ore, care trece prin șase faze biologice, unul dintre aceste dosha-uri predominând întotdeauna.

O gustare sănătoasă cu ierburi ayurvedice - ideală pentru călătorii, sport, școală sau serviciu. Potrivit pentru vegetarieni și vegani, nu conține gluten, zahăr adăugat sau conservanți. Batoanele nutritive sunt îmbogățite cu un amestec echilibrat de ierburi ayurvedice care are un efect pozitiv asupra fitnessului general al persoanelor cu constituția tipică Dosha de Vata, Pitta și Kapha.

Secretul sănătății fizice și al unei bune stări mentale constă în cunoașterea propriei constituții Ayurvedic Dosha și îngrijirea activă pentru a-și menține echilibrul în cadrul Ciclul zilnic ayurvedic. Ceea ce este bun pentru noi poate să nu fie bun pentru alții. Prin urmare, este întotdeauna necesar să te asculti pe tine însuți și să alegi totul în funcție de tipul constituțional individual.

AMALAKI baton VATA

Energie & bunastare

15,00 lei

AMALAKI baton PITTA

Echilibru & antistres

15,00 lei

AMALAKI baton KAPHA

Dietă & fitness

15,00 lei